RICHTER EGÉSZSÉGVÁROS KŐBÁNYA ONLINE PONTGYŰJTÉS

Az online aktivitás ugyanúgy értékes forintokat ér a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetek, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis - akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel - az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal (kedvelés, hozzászólás, megosztás) is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt.

Az élő közvetítések az alábbi időpontokban és témákban indulnak az eseményben:

09:35 Megnyitó
10:45 Bemutatkozik a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet – Dr. Óváry Csavábal, a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatójával és D. Kovács Róbert Antallal, Kőbánya polgármesterével Kertész Éva beszélget
11:15 Férfiasság és szívügyek – beszélgetés
12:00 Előadás a csontritkulás megelőzéséről és kezeléséről
12:30 Előadás a bőr és a körmök gombás fertőzéseiről
13:00 Ép lélekkel ép test – beszélgetés
13:30 Varázslatos gondolatok: a memória csodálatos világa – előadás
14:00 Poszt-COVID előadás – Dr. Óváry Csaba előadása
15:15 Női egészség – nőgyógyászati beszélgetés
15:45 Kérdezze gyógyszerészét! – beszélgetés
16:15 Testképünk, mozgásigényünk, jóllétünk kapcsolata és változásai a különböző női életszakaszokban – Béres Alexandra előadása
17:30 Adományátadás

A videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy-egy adománypontot, azaz 500 forintot ér a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetnek. Az adománycél egy ultrahang készülék beszerzése.

Az online pontgyűjtés az első online közvetítéssel, 09:35-kor indul, és az utolsó előadás közvetítésének végén, 17:00-kor ér véget. Ezután összesítjük az online aktivitások után járó pontokat és adományösszeget.

Minden előadás külön videóként indul szeptember 30-án a Facebook-eseményben, amelynél a hozzáfűzött kedvelések, hozzászólások és megosztások beleszámítanak a pontgyűjtésbe.

Bár adománypontot már nem ér, de mindenképp érdemes követni az élő adományátadást is 17:30-kor, hiszen csak ekkor derül fény arra, hogy mekkora összeget sikerült gyűjteni a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet számára.

Az élő közvetítések programváltoztatásának jogát a szervezők fenntartják!