Adománypontgyűjtés

A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért – a helyi kórház számára nyújtandó adomány formájában.

adomanytabla latvany 2017A Richter ennek érdekében minden alkalommal 2.000.000 Ft alap adományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmény számára, melyet minden rendezvényre kilátogató és annak programjaiban résztvevő lakos a részvételért járó adománypontok alapján kalkulált forintokkal növelhet – egy jó és közös ügy szolgálatában adományra váltva a saját egészsége érdekében elvégzett szűrővizsgálatokat vagy a meghallgatott előadásokat.

A részvételért járó ponton kívül valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért vagy előadás meghallgatásáért, tornáért, teszt kitöltéséért vagy a fitnesz eszközök használatáért további adománypontok járnak. Minden pontot érő aktivitás 300 forintot ér, amelyeket az aktivitás pontokon lévő termináloknál lehet érvényesíteni a füzet alján
lévő chip leolvasásával. A chip leolvasását hostessek végzik.
17 órakor a pontok összesítésre kerülnek, a Richter pontonként 300 forinttal növeli az alapadomány összegét. Az így összegyűlt adomány a nap végén, 17:30-kor a színpadon kerül átadásra az intézmény számára.

AZ ADOMÁNYPONTGYŰJTÉS ELEKTRONIKUS RENDSZERBEN TÖRTÉNIK, AMELYHEZ A HELYSZÍNEN KIADÁSRA KERÜLŐ CHIPPEL ELLÁTOTT ADOMÁNYPONTGYŰJTŐ- ÉS PROGRAMFÜZET HASZNÁLATA SZÜKSÉGES.

EV infografika 190414v1 notxt