Adománypontgyűjtés

A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen saját maga és családja egészségéért, valamint városa egészségügyének fejlesztéséért, a helyi egészségügyi intézmény támogatásáért.

adomanytabla latvany 2017

2022-ben a Richter 3.500.000 Ft értékű alapadományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmények számára, melyet a lakosok aktív részvételükkel tovább növelhetnek. A részvételért és valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadás vagy előadás meghallgatásáért, tornáért, teszt kitöltéséért adománypontok járnak.

2022-ben az Egészségváros előadásainak többsége online is követhető, a hivatalos Richter Egészségváros Facebook-oldal által létrehozott események alatt. Így azok is hozzájárulhatnak az alapadomány gyarapításához, akik személyesen nem tudnak kilátogatni az egyes helyszínekre. Az online aktivitás pedig ugyanúgy értékes forintokat ér az egészségügyi intézetnek, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis - akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel - az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt. Az élőben közvetített videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy adománypontot, azaz 300 forintot ér az egészségügyi intézménynek.

A rendezvények helyszínére érkezve minden látogató megkapja a chippel ellátott pontgyűjtő füzetét, mely segítségével a nap folyamán gyűjtheti az adománypontokat: a szűréseknél, tanácsadásoknál, előadásoknál kihelyezett termináloknál hostessek segítenek a chipek leolvasásában, az adománypontok érvényesítésében.


A pontok 17 órakor kerülnek összesítésre, a Richter pontonként 300 forinttal növeli az alapadomány összegét. Az így összegyűlt adomány a nap végén, 17:30-kor a színpadon kerül átadásra az intézmény számára.


A HELYSZÍNI ADOMÁNYPONTGYŰJTÉS ELEKTRONIKUS RENDSZERBEN TÖRTÉNIK, AMELYHEZ A RENDEZVÉNYEN KIADÁSRA KERÜLŐ CHIPPEL ELLÁTOTT ADOMÁNYPONTGYŰJTŐ- ÉS PROGRAMFÜZET HASZNÁLATA SZÜKSÉGES.

EV infografika 190414v1 notxt