Adománypontgyűjtés

A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen saját maga és családja egészségéért, valamint városa egészségügyének fejlesztéséért, a helyi egészségügyi intézmény támogatásáért.

adomanytabla latvany 2017

A Richter 3.500.000 Ft értékű alapadományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmények számára, melyet a lakosok aktív részvételükkel tovább növelhetnek. A részvételért és valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadásért, élőben vagy online meghallgatott előadásért, tornáért, teszt kitöltéséért adománypontok járnak.

Az Egészségváros előadásainak többsége online is követhető a Richter Egészségváros Facebook-oldalon. Így azok is hozzájárulhatnak az alapadomány gyarapításához, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a helyszínekre. Az online aktivitás ugyanúgy értékes forintokat ér az egészségügyi intézetnek, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis - akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel - az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt. Az élőben közvetített videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy adománypontot, azaz 500 forintot ér az egészségügyi intézménynek.

A rendezvények helyszínére érkezve minden látogató kap egy QR-kóddal ellátott karszalagot, amely segítségével a nap folyamán gyűjthetik az adománypontokat. A szűréseknél, tanácsadásoknál, előadásoknál hostessek segítenek a QR-kóddal ellátott karszalagok leolvasásában, az adománypontok érvényesítésében. Idén először a rendezvényre történő első belépésért dupla, azaz 1.000 forintot érő adománypont kerül jóváírásra személyenként.

A pontokat 17 órakor összesítjük. A Richter pontonként 500 forinttal növeli az alapadomány összegét. Az így összegyűlt adomány a nap végén, 17:30-kor a színpadon kerül átadásra az intézmény számára.

A HELYSZÍNI ADOMÁNYPONTGYŰJTÉS ELEKTRONIKUS RENDSZERBEN TÖRTÉNIK, AMELYHEZ A RENDEZVÉNYEN KIADÁSRA KERÜLŐ QR-KÓDDAL ELLÁTOTT KARSZALAG HASZNÁLATA SZÜKSÉGES.

EV infografika 190414v1 notxt