RICHTER EGÉSZSÉGVÁROS BAJA ONLINE PONTGYŰJTÉS

Az Egészségváros előadásaiból többet online is közvetítünk a Richter Egészségváros-Baja hivatalos Facebook-eseményében, hogy azok is részt vehessenek a rendezvényen, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a Szentháromság térre.

Az online aktivitás ugyanúgy értékes forintokat ér a Bajai Szent Rókus Kórháznak, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis - akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel - az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal (kedvelés, hozzászólás, megosztás) is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt.

Az élő közvetítések az alábbi időpontokban és témákban indulnak az eseményben:

09:35 Megnyitó
10:45 Bemutatkozik a Bajai Szent Rókus Kórház – Dr. Tóth Gáborral, a Bajai Szent Rókus Kórház főigazgatójával és Nyirati Klárával, Baja polgármesterével Radványi Dorottya beszélget
11:15 Férfiasság és szívügyek – beszélgetés
12:00 Előadás a csontritkulás megelőzéséről és kezeléséről
12:30 Előadás a bőr és a körmök gombás fertőzéseiről
13:00 Ép lélekkel ép test – – beszélgetés
13:30 Varázslatos gondolatok: a memória csodálatos világa –előadás
15:15 Női egészség – nőgyógyászati beszélgetés
15:45 Kérdezze gyógyszerészét! – beszélgetés
16:15 Testképünk, mozgásigényünk, jóllétünk kapcsolata és változásai a különböző női életszakaszokban – Béres Alexandra előadása
17:30 Adományátadás

A videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy-egy adománypontot, azaz 500 forintot ér a Bajai Szent Rókus Kórháznak. Az adománycél egy speciális szívultrahangfej beszerzése.

Az online pontgyűjtés az első online közvetítéssel, 09:35-kor indul, és az utolsó előadás közvetítésének végén, 17:00-kor ér véget. Ezután összesítjük az online aktivitások után járó pontokat és adományösszeget.

Minden előadás külön videóként indul szeptember 23-án a Facebook-eseményben, amelynél a hozzáfűzött kedvelések, hozzászólások és megosztások beleszámítanak a pontgyűjtésbe.

Bár adománypontot már nem ér, de mindenképp érdemes követni az élő adományátadást is 17:30-kor, hiszen csak ekkor derül fény arra, hogy mekkora összeget sikerült gyűjteni a Bajai Szent Rókus Kórház számára.

Az élő közvetítések programváltoztatásának jogát a szervezők fenntartják!