RICHTER EGÉSZSÉGVÁROS MÁTÉSZALKA ONLINE PONTGYŰJTÉS

Az Egészségváros előadásaiból többet online is közvetítünk a Richter Egészségváros-Mátészalka hivatalos Facebook-eseményében, hogy azok is részt vehessenek a rendezvényen, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a Szalkay László térre.

Az online aktivitás ugyanúgy értékes forintokat ér a Mátészalkai Kórháznak, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis - akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel - az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal (kedvelés, hozzászólás, megosztás) is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt.

Az élő közvetítések az alábbi időpontokban és témákban indulnak az eseményben:
09:35 Megnyitó
10:45 Bemutatkozik a Mátészalkai Kórház
11:15 Férfiasság és szívügyek – beszélgetés Dr. Pétery Istvánnal és Dr. Tóth Tamással
12:00 Előadás a csontritkulás megelőzéséről és kezeléséről - Dr. Domokos Szvetlana, reumatológus szakorvos előadása
12:30 Előadás a bőr és a körmök gombás fertőzéseinek megelőzéséről, kezeléséről - Dr. Szondy Györgyi előadása
13:00 Ép lélekkel ép test – Dr. Ferencz Ákos, pszichiáter szakorvos és Radványi Dorottya beszélget a lelki egészség fontosságáról
13:30 Varázslatos gondolatok: a memória csodálatos világa – Dr. Szilágyi Zsolt előadása
15:15 Női egészség – nőgyógyászati beszélgetés – Radványi Dorottya beszélget Dr. Kovács Róberttel
15:45 Kérdezze gyógyszerészét! –Dr. Bene Tímea szakgyógyszerésszel és Dr. Csendes Judit gyógyszerésszel Radványi Dorottya beszélget
17:30 Adományátadás

A videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy-egy adománypontot, azaz 500 forintot ér a Mátészalkai Kórháznak. Az adománycél egy ultrahang készülék beszerzése.
Az online pontgyűjtés az első online közvetítéssel, 09:35-kor indul, és az utolsó előadás közvetítésének végén, 16:15-kor ér véget. Ezután összesítjük az online aktivitások után járó pontokat és adományösszeget.
Minden előadás külön videóként indul június 10-én a Facebook-eseményben, amelynél a hozzáfűzött kedvelések, hozzászólások és megosztások beleszámítanak a pontgyűjtésbe.
Bár adománypontot már nem ér, de mindenképp érdemes követni az élő adományátadást is 17:30-kor, hiszen csak ekkor derül fény arra, hogy mekkora összeget sikerült gyűjteni a Mátészalkai Kórház számára.

Az élő közvetítések programváltoztatásának jogát a szervezők fenntartják!