RICHTER EGÉSZSÉGVÁROS SZEGED ONLINE PONTGYŰJTÉS

Az Egészségváros előadásaiból többet online is közvetítünk a Richter Egészségváros-Szeged hivatalos Facebook-eseményében, hogy azok is részt vehessenek a rendezvényen, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a Széchenyi térre.

Az online aktivitás ugyanúgy értékes forintokat ér a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központnak, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis - akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel - az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal (kedvelés, hozzászólás, megosztás) is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt.

Az élő közvetítések az alábbi időpontokban és témákban indulnak az eseményben:

09:35 Megnyitó
10:45 Bemutatkozó beszélgetés Radványi Dorottyával
11:15 Férfiasság és szívügyek – beszélgetés Dr. Farkas Andrással és Dr. Papos Istvánnal
12:00 Előadás a csontritkulás megelőzéséről és kezeléséről - Dr. Hemelein Rita Adrienn előadása
12:30 Előadás a bőr és a körmök gombás fertőzéseinek megelőzéséről, kezeléséről - Dr. Dr. Korponyai Csilla előadása
13:00 Ép lélekkel ép test – Dr. Soponyai Kristóf Marcell és Radványi Dorottya beszélget a lelki egészség fontosságáról
13:30 Varázslatos gondolatok: a memória csodálatos világa – Dr. Kalmár Zsuzsanna előadása
15:15 Női egészség – nőgyógyászati beszélgetés – Radványi Dorottya beszélget Prof. Dr. Németh Gáborral
15:45 Kérdezze gyógyszerészét! – Radványi Dorottya beszélget Dr. Gábor Edina szakgyógyszerésszel és Dr. Csonka Nikolett gyógyszerésszel
16:15 Béres Alexandra: Testképünk, mozgásigényünk, jóllétünk kapcsolata és változásai a különböző női életszakaszokban
17:30 Adományátadás 

A videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy-egy adománypontot, azaz 500 forintot ér a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központnak. Az adománycél a poszt-COVID ellátás korszerűsítése.

Az online pontgyűjtés az első online közvetítéssel, 09:35-kor indul, és az utolsó előadás közvetítésének végén, 17:00-kor ér véget. Ezután összesítjük az online aktivitások után járó pontokat és adományösszeget.

Minden előadás külön videóként indul június 3-án a Facebook-eseményben, amelynél a hozzáfűzött kedvelések, hozzászólások és megosztások beleszámítanak a pontgyűjtésbe.

Bár adománypontot már nem ér, de mindenképp érdemes követni az élő adományátadást is 17:30-kor, hiszen csak ekkor derül fény arra, hogy mekkora összeget sikerült gyűjteni a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ számára.

Az élő közvetítések programváltoztatásának jogát a szervezők fenntartják!