RICHTER EGÉSZSÉGVÁROS SZÉKESFEHÉRVÁR ONLINE PONTGYŰJTÉS

Az Egészségváros előadásaiból többet online is közvetítünk a Richter Egészségváros-Székesfehérvár hivatalos Facebook-eseményében, hogy azok is részt vehessenek a rendezvényen, akik személyesen nem tudnak kilátogatni a Palotai kapu térre.

Az online aktivitás ugyanúgy értékes forintokat ér a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznak, mint a személyes részvétel. A lakosok ugyanis - akárcsak a szűréseken és a tanácsadásokon való részvétellel - az online közvetítésekhez fűződő aktivitásaikkal (kedvelés, hozzászólás, megosztás) is növelhetik a Richter Gedeon Nyrt. által felajánlott 3.500.000 forintos alapadományt.

Az élő közvetítések az alábbi időpontokban és témákban indulnak az eseményben: 

09:35 Megnyitó
10:45 Bemutatkozik a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház – Prof. Dr. Bucsi Lászlóval, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatójával és Dr. Cser-Palkovics Andrással, Székesfehérvár polgármesterével Radványi Dorottya beszélget
11:15 Férfiasság és szívügyek – beszélgetés Dr. Lőrincz Márton Ákossal, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház belgyógyászával és Dr. Fekete Zoltán PhD osztályvezető főorvossal
12:00 Női egészség – nőgyógyászati beszélgetés – Radványi Dorottya beszélget Dr. Hagymásy László PhD osztályvezető főorvossal
12:30 Előadás a bőr és a körmök gombás fertőzéseiről - Dr. Karaszi Margarita osztályvezető főorvos előadása
13:00 Molnár Andi: Előadás a tánc, a sport és a táplálkozás harmóniájáról
13:30 Varázslatos gondolatok: a memória csodálatos világa – Dr. Markó Gábor előadása
15:15 Előadás a csontritkulás megelőzéséről és kezeléséről - Dr. Szemenyei Mónika, reumatológus főorvos előadása
15:45 Kérdezze gyógyszerészét! – a beszélgetést Radványi Dorottya vezeti
16:15 Béres Alexandra: Testképünk, mozgásigényünk, jóllétünk kapcsolata és változásai a különböző női életszakaszokban
17:30 Adományátadás

A videók kedvelése, a hozzászólások, valamint a megosztások mindegyike egy-egy adománypontot, azaz 500 forintot ér a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktatókórháznak. Az adománycél a betegellátás színvonalának javítása.

Az online pontgyűjtés az első online közvetítéssel, 09:35-kor indul, és az utolsó előadás közvetítésének végén, 16:15-kor ér véget. Ezután összesítjük az online aktivitások után járó pontokat és adományösszeget.

Minden előadás külön videóként indul május 20-án a Facebook-eseményben, amelynél a hozzáfűzött kedvelések, hozzászólások és megosztások beleszámítanak a pontgyűjtésbe.

Bár adománypontot már nem ér, de mindenképp érdemes követni az élő adományátadást is 17:30-kor, hiszen csak ekkor derül fény arra, hogy mekkora összeget sikerült gyűjteni a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktatókórház számára.

Az élő közvetítések programváltoztatásának jogát a szervezők fenntartják!